Volkskrant artikel, 'Met je buren op straatpatrouille'

Geschreven op

Hier een stukje uit de Volkskrant van 9 maart 2016 van verslaggeefster Maartje Geels. 'Met je buren op straatpatrouille' Lees meer »

Bestuurslid gezocht voor de BPV Sijsjesberg

Geschreven op

Op de algemene ledenvergadering van 19 april a.s. zal Lucie van Cranenburgh helaas afscheid gaan nemen als voorzitter / bestuurslid van de BPV en als bewoner van onze wijk Sijsjesberg. Dit betekent dat wij een open plaats zullen hebben in het dan 4-hoofdig bestuur (Joke Smit, Bachlaan / Annemieke... Lees meer »

Deurcollectes in 2016

Geschreven op

Deurcollectes in 2016 Het gebeurt nog wel eens dat er mensen aan de deur komen die collecteren voor een goed doel. Collecteren mag alleen als daarvoor een vergunning is verleend! Als u wilt controleren of dat gebeurt in een week dat zij hiervoor ook een vergunning hebben gekregen, kunt u kijken op: Lees meer »

Met de Paasdagen niet thuis?

Geschreven op

Met de Paasdagen niet thuis? Van de Politie Huizen kregen wij het verzoek om onderstaand bericht met u te delen Gaat u met de Paasdagen van huis? Laat een bewoonde indruk achter! Maak afspraken met uw buren. Inbrekers houden niet van een sociale buurt. Lees meer »

Bent u lid van onze Buurt WhatsApp groep?

Geschreven op

Bent u lid van onze Buurt WhatsApp groep? Misschien heeft u al gezien dat op de Attentie Buurtpreventie borden bij de toegangswegen naar Sijsjesberg sinds enige tijd ook de toevoeging staat, dat er een Whattsapp groep actief is in de wijk. Lees meer »