Diefstal Audi Q5

Geschreven op

Tussen maandag 24 oktober 21.00 uur en dinsdag 25 oktober 07.00 uur 2016 is er een blauwe Audi Q5 voorzien van het kenteken 83-ZTN-4 weggenomen vanaf een oprit op de Mozartlaan. Mogelijk heeft u de afgelopen tijd iets gezien of opgemerkt dat van belang kan zijn voor het opsporingswerk van de poli... Lees meer »

21/9/2016 Clinic 'Observeren en Signaleren'

Geschreven op

Vanuit de gemeente Huizen ontvingen wij de onderstaande uitnodiging: Woensdag 21 september2016 : clinic ‘observeren en signaleren’. Op 21 september van 19:30 uur tot 21:30 organiseert de gemeente Huizen een clinic observeren en signaleren in de raadszaal van het gemeentehuis. Als Lees meer »

Aangifte doen van Cybercrime

Geschreven op

Cybercrime U heeft er vast wel over gehoord of gelezen, of misschien heeft u het zelf al een keer meegemaakt; Criminelen kunnen uw computer onbruikbaar maken, vaak door u op een link te laten klikken in een op het eerste oog onschuldig lijkend mailtje. Lees meer »

Weekend van 20/8 ernstige vertraging op A1 en A6

Geschreven op

Komend weekend zullen er wegwerkzaamheden gaan plaatsvinden op de A-1 en de A-6 welke de nodige ernstige overlast en vertraging zullen veroorzaken voor het verkeer op de rijkswegen A-1 en A-6 en het onderliggend wegennet! Tijdspad: Lees meer »

De zomerse BPV nieuwsbrief

Geschreven op

In de week van 18 juli ontvangt u de Zomerse Nieuwsbrief van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg in de brievenbus. Naast wat wetenswaardigheden over onze BPV, een kaart van de gemeente Huizen met de titel 'Buren, wij gaan op vakantie! Lees meer »