Bestuur van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg

Frank Bakker. Voorzitter en beheerder van de Buurt WhatsApp. Ik ben sinds de oprichting in 2009 bestuurslid van onze vereniging. Wij wonen sinds 1993 in deze mooie wijk op de Bachlaan, het doodlopende stukje straat waar vroeger de kleuterschool 'Kruzemuntje' stond. Ik ga ervoor dat we Sijsjesberg tot een van de mooiste, rustigste en veiligste gedeeltes van Huizen kunnen houden.

Rien Voorn. Penningmeester. Wij wonen al 22 jaar op de Bachlaan en ik wil via de BPV  graag mijn steentje bijdragen aan het behoud van een veilige buurt.

 

 

 

 

Wouter Holtslag. Secretaris en beheerder van de Buurt WhatsApp. Geboren Amsterdammer, in het Gooi opgegroeid, met ‘Delft’ en techniek (maar ook geschiedenis, zeilen en muziek) in de genen, denk ik na wat omzwervingen in binnen- en buitenland mijn rustpunt op de ‘NBW’ gevonden te hebben. Rustpunt? Ja, in de zin zoals dat voelt wanneer je na een drukke dag elders weer in onze heerlijke Sijsjesbergbuurt terugkomt, nee als het gaat om activiteiten ontplooien. Want dat zit ook in de genen: niet passief ‘lid’ willen zijn; vandaar ……

v