Buurthulpverleners voor onze wijk gezocht

Geschreven op

Beste Sijsjesbergers, Bij de laatste algemene ledenvergadering van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg heeft het bestuur een voorstel gedaan tot het aanschaffen van een zgn. BuurtAED en het bekostigen van een training voor nieuwe hulpverleners. Lees meer »

Auto inbraken BMW

Geschreven op

Beste Sijsjesbergers, Wij kregen van de politie het verzoek om onderstaand bericht met jullie te delen: De inbraken in personenauto’s van het merk BMW, zijn aan het toenemen in het Gooi. In Huizen hebben wij, zij het in beperkte mate ook last van. De auto wordt opengemaakt zonder schade. V Lees meer »

Veiligheidskraam bij zwembad Sijsjesberg

Geschreven op

Beste leden van de BPV Sijsjesberg, Bij het zwembad Sijsjesberg staat komende zaterdag, 7 juli 2018, van 10.30 uur tot 13.30 uur een mobiele informatiekraam over veiligheid. Bij de veiligheidskraam krijgen inwoners van Huizen tips en informatie over het beveiligen van hun woning. Lees meer »

Inbraak waarschuwing Apple computers

Geschreven op

Onderstaande mail kregen wij van onze wijkagent Menno Mulder. Dag BPV-leden, Afgelopen week zijn er weer gerichte inbraken geweest in ons district Gooi en Vechtstreek. O.a. op de Nieuwe Bussummerweg en de Naarderstraat in Huizen op 17 maart rond 04.00 uur en 20 maart rond 3.00 uur. Lees meer »

Inbraak waarschuwing

Geschreven op

Beste leden van de BPV Sijsjesberg, Van onze wijkagent kregen wij het volgende bericht: Dag bestuursleden en bewoners van de BPV’s Craai & Waaksaam & Fevo & Sijsjesberg. Afgelopen vrijdagavond 27 januari 2017 is er een inbraak geweest op het Eikenlaantje te Huizen. Bij deze inbraak is o.a. e Lees meer »