Laatste nieuws van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg!

Op deze pagina houden wij u op datum volgorde op de hoogte van alle feiten die van belang kunnen zijn voor de leefbaarheid en veiligheid in onze buurt. Dit kunnen relevante berichten zijn die wij van de wijkbewoners doorkrijgen, berichten die wij uit de pers halen of bijvoorbeeld berichten waar de politie het van belang vindt dat u er van op de hoogte bent. Houd deze pagina dus in de gaten!

21/9/2016 Clinic 'Observeren en Signaleren'

Geschreven op

Vanuit de gemeente Huizen ontvingen wij de onderstaande uitnodiging: Woensdag 21 september2016 : clinic ‘observeren en signaleren’. Op 21 september van 19:30 uur tot 21:30 organiseert de gemeente Huizen een clinic observeren en signaleren in de raadszaal van het gemeentehuis. Als Lees meer »

Aangifte doen van Cybercrime

Geschreven op

Cybercrime U heeft er vast wel over gehoord of gelezen, of misschien heeft u het zelf al een keer meegemaakt; Criminelen kunnen uw computer onbruikbaar maken, vaak door u op een link te laten klikken in een op het eerste oog onschuldig lijkend mailtje. Lees meer »

Weekend van 20/8 ernstige vertraging op A1 en A6

Geschreven op

Komend weekend zullen er wegwerkzaamheden gaan plaatsvinden op de A-1 en de A-6 welke de nodige ernstige overlast en vertraging zullen veroorzaken voor het verkeer op de rijkswegen A-1 en A-6 en het onderliggend wegennet! Tijdspad: Lees meer »

De zomerse BPV nieuwsbrief

Geschreven op

In de week van 18 juli ontvangt u de Zomerse Nieuwsbrief van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg in de brievenbus. Naast wat wetenswaardigheden over onze BPV, een kaart van de gemeente Huizen met de titel 'Buren, wij gaan op vakantie! Lees meer »

Vakantiebericht van onze wijkagent

Geschreven op

Veilig op vakantie Vakantietijd is inbraaktijd, waarschuwt de politie. Inbrekers hebben hun agenda erop afgestemd. In hun zoektocht naar buit richten zij zich bij hun tocht door de straten op standaardsignalen bij huizen waarvan de bewoners langere tijd weg zijn. Zorg dat die signalen er niet zijn. Lees meer »