Laatste nieuws van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg!

Op deze pagina houden wij u op datum volgorde op de hoogte van alle feiten die van belang kunnen zijn voor de leefbaarheid en veiligheid in onze buurt. Dit kunnen relevante berichten zijn die wij van de wijkbewoners doorkrijgen, berichten die wij uit de pers halen of bijvoorbeeld berichten waar de politie het van belang vindt dat u er van op de hoogte bent. Houd deze pagina dus in de gaten!

Veiligheidskraam bij zwembad Sijsjesberg

Geschreven op

Beste leden van de BPV Sijsjesberg, Bij het zwembad Sijsjesberg staat komende zaterdag, 7 juli 2018, van 10.30 uur tot 13.30 uur een mobiele informatiekraam over veiligheid. Bij de veiligheidskraam krijgen inwoners van Huizen tips en informatie over het beveiligen van hun woning. Lees meer »

Inbraak waarschuwing Apple computers

Geschreven op

Onderstaande mail kregen wij van onze wijkagent Menno Mulder. Dag BPV-leden, Afgelopen week zijn er weer gerichte inbraken geweest in ons district Gooi en Vechtstreek. O.a. op de Nieuwe Bussummerweg en de Naarderstraat in Huizen op 17 maart rond 04.00 uur en 20 maart rond 3.00 uur. Lees meer »

Inbraak waarschuwing

Geschreven op

Beste leden van de BPV Sijsjesberg, Van onze wijkagent kregen wij het volgende bericht: Dag bestuursleden en bewoners van de BPV’s Craai & Waaksaam & Fevo & Sijsjesberg. Afgelopen vrijdagavond 27 januari 2017 is er een inbraak geweest op het Eikenlaantje te Huizen. Bij deze inbraak is o.a. e Lees meer »

Databank 'Camera in Beeld'

Geschreven op

Onze wijkagent vroeg ons om u te wijzen op de site van de politie waar informatie staat over het gebruik en registratie van camera's in de 'openbare ruimte'. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Lees meer »

Diefstal Audi Q5

Geschreven op

Tussen maandag 24 oktober 21.00 uur en dinsdag 25 oktober 07.00 uur 2016 is er een blauwe Audi Q5 voorzien van het kenteken 83-ZTN-4 weggenomen vanaf een oprit op de Mozartlaan. Mogelijk heeft u de afgelopen tijd iets gezien of opgemerkt dat van belang kan zijn voor het opsporingswerk van de poli... Lees meer »