Bestuur van de Buurtpreventie Vereniging Sijsjesberg

Frank Bakker, Voorzitter en beheerder van de Buurt WhatsApp. Ik ben sinds de oprichting in 2009 bestuurslid van onze vereniging. Wij wonen sinds 1993 in deze mooie wijk op de Bachlaan, het doodlopende stukje straat waar vroeger de kleuterschool 'Kruzemuntje' stond. Ik ga ervoor dat we Sijsjesberg tot een van de mooiste, rustigste en veiligste gedeeltes van Huizen kunnen houden.

Ik ben Rien Voorn, Penningmeester. Wij wonen al 22 jaar op de Bachlaan en ik wil via de BPV  graag mijn steentje bijdragen aan het behoud van een veilige buurt.

Annemieke Visscher, algemeen bestuurslid. Ik woon in Huizen sinds 1972. In deze wijk woon ik sinds 1988. Eerst op de Bachlaan en nu al 20 jaar op de Mozartlaan. Ik ben in Huizen actief geweest in de gemeenteraad en verder in vele besturen (en nog wel). En nu dus sinds kort ook in de BPV Sijsjesberg. Wonen in deze wijk van Huizen is een groot voorrecht! Onze wijk…….WE GAAN ERVOOR !

 

Wouter Holtslag, Secretaris en beheerder van de Buurt WhatsApp. Geboren Amsterdammer, in het Gooi opgegroeid, met ‘Delft’ en techniek (maar ook geschiedenis, zeilen en muziek) in de genen, denk ik na wat omzwervingen in binnen- en buitenland mijn rustpunt op de ‘NBW’ gevonden te hebben. Rustpunt? Ja, in de zin zoals dat voelt wanneer je na een drukke dag elders weer in onze heerlijke Sijsjesbergbuurt terugkomt, nee als het gaat om activiteiten ontplooien. Want dat zit ook in de genen: niet passief ‘lid’ willen zijn; vandaar ……

 

 

Auto inbraken BMW

Geschreven op

Beste Sijsjesbergers, Wij kregen van de politie het verzoek om onderstaand be... Lees meer »

Veiligheidskraam bij zwembad Sijsjesberg

Geschreven op

Beste leden van de BPV Sijsjesberg, Bij het zwembad Sijsjesberg staat komende... Lees meer »

Inbraak waarschuwing Apple computers

Geschreven op

Onderstaande mail kregen wij van onze wijkagent Menno Mulder. Lees meer »

Inbraak waarschuwing

Geschreven op

Beste leden van de BPV Sijsjesberg, Van onze wijkagent kregen wij het volgend... Lees meer »

Databank 'Camera in Beeld'

Geschreven op

Onze wijkagent vroeg ons om u te wijzen op de site van de politie waar inform... Lees meer »